Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Bosch vaatwassers

Bosch vaatwasser

Droogt net zo goed als dat het wast.


Het assortiment inbouwvaatwassers van Bosch lenen zich perfect voor het samenstellen van jouw droomkeuken, zo is er voor elke opstelling wel een oplossing die past bij jouw wensen. Zo zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 60 cm of 45 cm, kan je kiezen tussen deels geïntegreerd en volledig geïntegreerd en zijn er oplossingen voor een keuken met een verhoogd keukenblad. Ontdek hier jouw perfecte vaatwasser!PerfectDry met Zeoliet


Broodtrommels, plastic borden of babyflesjes: we gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven dat geregeld nog met de hand worden nagedroogd. Met PerfectDry vaatwassers is dat verleden tijd: plastic vaat kan direct weer worden opgeborgen in de kast, zonder deze eerst met de hand te drogen.
PerfectDry vaatwassers zijn voorzien van Zeoliet. Dit zijn natuurlijke korrels die het vermogen hebben om vocht op te nemen en dit om te zetten in warme lucht. De hete, droge lucht wordt teruggevoerd naar het interieur van de vaatwasser, wat het droogproces sterk verbetert en versnelt. Hierdoor verbruiken de vaatwassers met PerfectDry minder energie: tot wel 30% minder dan andere vaatwassers met energieklasse A. Zeoliet korrels gaan de gehele levensduur mee.
perfectdryTimeLight


Dankzij TimeLight ben je altijd op de hoogte van wat jouw vaatwasser doet. Hij toont op de vloer hoe lang het programma nog duurt. En laat je bovendien zien in welke fase van het programma hij zich bevindt.


InfoLight


Een rode ledspot op de vloer laat je zien of jouw volledig geïntegreerde vaatwasser nog bezig of al klaar is.

infolight


OpenAssist


Met OpenAssist opent je jouw volledig geïntegreerde vaatwasser door de voorkant van de machine aan te raken. De deur gaat gedeeltelijk open, zodat je de vaatwasser kunt in- en uitladen. De greeploze vaatwasserdeur is de perfecte keuze voor eigentijdse designkeukens met moderne apparatuur in dezelfde stijl. En naast het stijlvolle aspect zijn ze ook bijzonder gebruiksvriendelijk.

De apparaten van Bosch zijn zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk. Het bedrijf investeert in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit, en dat is allemaal nogal wat. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.
Voor Lifting keukenrenovatiespecialisten is het één van onze paradepaardjes, waar we graag mee voor de dag komen!

Interessant?

Deel en reageer