Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Bosch ovens

Met Bosch inbouwapparaten wordt lekker koken en bakken wel heel eenvoudig.

Alle ingrediënten voor een perfecte keuken.


De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wil ervaren en een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden bereid. Met talloze functie helpen onze ovens je om steeds weer gezonde en gevarieerde gerechten op tafel te zetten. Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design combineren de ovens ook mooi met andere Bosch inbouwapparatuur.
Bosch  logoPerfectBake


De PerfectBake-sensor regelt automatisch het bakproces door voortdurend het vochtgehalte van jouw gerechten te meten. Je hoeft enkel het soort gerecht te selecteren, bijvoorbeeld ‘cake’, en op start te drukken. De oven doet de rest. Zo heb je altijd hetzelfde perfecte bakresultaat om van te genieten.

Bosch perfectbakePerfectRoast


PerfectRoast garandeert perfect gegaard vlees, vis en gevogelte, waardoor je niet langer hoeft te twijfelen of gerechten al klaar zijn. Steek de 3-punts kerntemperatuurmeter in het dikste deel en stel een ovenfunctie, temperatuur en kerntempratuur in. Met drie meetpunten is de PerfectRoast meter zelfcorrigerend, zodat altijd de juiste kerntemperatuur wordt gemeten. Wil je PerfectRoast combineren met de magnetron of AddedSteam functie, dan kan dat ook. Op deze manier worden gerechten heerlijk sappig van binnen, en tegelijkertijd lekker knapperig van buiten.Assist


De Assist functie helpt je de ideale instellingen te kiezen op momenten dat je misschien even twijfelt. Selecteer Assist op het TFT-Touchdisplay en navigeer naar de naam van het gerecht dat je wilt maken. Assist geeft vervolgens aanbevelingen voor de ideale ovenstand, (kern)temperatuur, stoomintensiteit en meer. Alle functies worden gegarandeerd goed op elkaar afgestemd, wat leidt tot een perfect eindresultaat.
ImagePyrolyse


Het automatische ovenreinigingsprogramma van Bosch maakt gebruik van pyrolyse, dat de aanwezige etensresten tot 480 °C verwarmt en tot as verbrandt. Met een doekje is de ovenruimte vervolgens zo schoon te maken. Efficiënter en makkelijker kan het niet. Er zijn drie passende programma’s, afhankelijk van de mate van vervuiling. En bij een aantal ovenmodellen zijn ook de bakplaten en rails pyrolysebestendig, zodat je ze in de oven kunt laten tijdens de extreme verhitting.


De apparaten van Bosch zijn zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk. Het bedrijf investeert in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit, en dat is allemaal nogal wat. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.
Voor Lifting keukenrenovatiespecialisten is het één van onze paradepaardjes, waar we graag mee voor de dag komen!

Interessant?

Deel en reageer