Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Bosch koelen-vriezen

Bosch koelen vriezen

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo gemakkelijk.


Alleen wat écht vers is, is écht gezond. De geïntegreerde koelkasten van Bosch met VitaFresh helpen je een gezonde levensstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden. Met VitaFresh geniet je iedere dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven wel heel makkelijk. Dankzij de verschillende formaten koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties is er
altijd wel een oplossing die perfect past in jouw keuken. Zo heb je altijd de vrijheid om te
kiezen voor meer koel- of vriesruimte.VitaFresh Pro


In de Serie 8 koelkasten vind je ons beste vershoudsysteem: VitaFresh Pro. Met dit systeem heb je optimale controle over temperatuur en luchtvochtigheid, en houd je jouw producten tot 3x langer vers. Met VitaFresh pro kies je met behulp van het controledisplay eenvoudig de beste temperatuur voor jouw verse producten. Zo biedt de °C-zone de ideale omstandigheden voor jouw groenten en fruit.
Ook kies je afhankelijk van de inhoud met behulp van de handige draaiknop makkelijk zelf de beste luchtvochtigheid voor jouw producten, en behoudt zo alle geuren, belangrijke voedingsstoffen en waardevolle vitaminen in jouw verse eten. De Serie 8 koelkasten bieden de meeste controle over jouw koelkast, én over een gezond leven.

vitafreshNoFrost


Dankzij NoFrost hoef je jouw vriezer nooit meer te ontdooien. Het ingenieuze uchtcirculatiesysteem voert vocht uit de vriesruimte af naar een verdampingsschaal en voorkomt zo ijsvorming. Het innovatieve NoFrost bespaart je dus tijd én energie.


SuperKoelen


Met de functie SuperKoelen kan je verse producten sneller koelen. Wat al in de koelkast ligt, warmt niet op, want met één druk op de knop verlaag je de temperatuur tot 2°C. SuperKoelen schakelt ziczelf uit zodra de vereiste temperatuur is bereikt. Zo bespaar je energie en houd je rekening met het milieu.
superkoelen


SuperVriezen


Leg je nieuwe producten in de vriezer, dan beschermt SuperVriezen wat al in de vriezer lag tegen ontdooien. Verse producten bevriezen sneller en daarmee bescherm je de voedingsstoffen en blijft de consistentie behouden. SuperVriezen schakelt zichzelf uit zodra de vereiste temperatuur is bereikt. Zo bespaar je energie en houd je rekening met het milieu.

De apparaten van Bosch zijn zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk. Het bedrijf investeert in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit, en dat is allemaal nogal wat. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.
Voor Lifting keukenrenovatiespecialisten is het één van onze paradepaardjes, waar we graag mee voor de dag komen!

Interessant?

Deel en reageer