Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Bosch afzuigkappen

Met Bosch inbouwapparaten wordt lekker koken en bakken wel heel eenvoudig.

Tegen de muur, boven een kookeiland of geïntegreerd. Alles is mogelijk.


Smaken verschillen en niet alleen als het gaat om eten, maar ook als het gaat om de afzuiging in een keuken. De ene wilt graag dat de afzuigkap een prominente plek moet krijgen in de keuken en de ander wilt graag zo min mogelijk van de afzuigkap zien. Zo heeft Bosch voor elke smaak wel een recept om jouw keuken helemaal naar wens in te richten.PerfectAir Sensor


De PerfectAir-sensor houdt de lucht tijdens het koken in de gaten en past zijn vermogen aan op de opstijgende damp en geur - voortdurend, precies en onafhankelijk van de instellingen. Tegelijkertijd wordt het geluidsniveau beperkt omdat alleen het minimaal vereiste afzuig-vermogen wordt geactiveerd. Een positieve bijkomstigheid: geen vervelende vingerafdrukken meer op de knoppen. Als je klaar bent met koken blijft de ventilatie werken tot alle onprettige geuren uit de keuken zijn verwijderd.

Bosch perfectairEcoSilence Drive


Grote prestaties in plaats van groot volume: De EcoSilence Drive-motor werkt zonder koolborstels, zodat je niet de nadelen van een traditionele motor ondervindt. In plaats van energieverlies, slijtage en geluid krijg je efficiëntie, duurzaamheid en perfecte werking.HoodControl


Met HoodControl kan je gemakkelijk jouw afzuigkap bedienen met je kookplaat, zo hoef je nooit meer je ogen van de kookplaat af te houden tijdens het koken. Een positieve bijkomstigheid: geen vervelende vingerafdrukken meer op de knoppen van jouw afzuigkap.
Image

De apparaten van Bosch zijn zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk. Het bedrijf investeert in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit, en dat is allemaal nogal wat. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.
Voor Lifting keukenrenovatiespecialisten is het één van onze paradepaardjes, waar we graag mee voor de dag komen!

Interessant?

Deel en reageer